Saturday, September 5, 2009

Saya Rasmikan alkapon.net

Oleh kerana ekonomi merosot dgn teruk maka terpaksalah saya menjual diri dgn cara begini :


(klu tgk je xjdk ape, sile klik)

setelah 7 bulan di alam maya akhirnya terasmilah www.alkapon.net - website yg memaparkan artwork2 terpilih saya sepanjang saya wujud di muka bumi. di sini saya buat sekali 1 blog baru yang hanya memaparkan artwork & gambar bogel artis2 terkini sahaja - thealkapon.blogspot.com

saya sedang mencari job freelance yang masuk akal & logik dibuat oleh manusia. saya lapar ketam & ingin beraya seperti insan lain.

sile tengok, sila komen & selamat berpuasa.

6 comments:

Anonymous said...

Selamat Hari Raya.Maaf Zahir Batin dr aku lediceri

Anonymous said...

Selamat Hari Raya.Maaf Zahir Batin dr aku lediceri

MinTy said...

Nk Basikal!

mr. hafis said...

dah lama aku singgah lama.

memang sharp.

Ladynoe™ said...

awesome ajid. tapi ni pandangan aku lah kan, elakkan dari letak link blog peribadi kat web portfolio kau. takut nanti client baca2 ada lak terkena batang idung diroang, atau tak suka personaliti peribadi kita ka, terus kensel nak jadik client kau.

bukan apa, kadang2 manusia ni terlampau judgemental sampai nak kaitkan hal peribadi melalui tulisan.

ini pandangan aku je tau. kalau tak suka ignore je la.

anyway, artwork kau memang semua awesome jid. kecik je aku rasakan diri aku ni walau kita ni sama saiz.

alkapon said...

orait. agree2. btl gak, jap lg aku ubah.

sama besar ke noe? kau besar sbb ade 2 dlm 1