Sunday, October 25, 2009

Along & Kak Long

sbg tanda support pada kwn2 performing arts.

design ni aku buat as proposal je dlu blum tau proceed ke x.

sila tonton ye kwn2. tayangan terbuka kepada semua manusia termasuk kambing2, ikan & juga platipus



4 comments:

Ladynoe™ said...

ala.
30 oktober ada cerita best kat AXN.

anyway, mcm biasa, best la design poster ni.

hajaribrohim said...

ajid,belanja tgk along dan kaklong.
terima kasih.cantik.

norfa08 said...

cantik poster ni...
ko memang bagus bila buat kerja..aku kagum dan kaget serta ternganga jap tengok design kau....

dengan harapan, semoga kau menjadi penyumbang terbsesar dalam negara..huhuhuhu (besar tul harapan aku ni)

Anonymous said...

timekaseh ajid......ko mmg sorg yg berbakat....aku bangga ngn ko....hope nti aku luangkan mase lepak ngn ko coz ko dh abehkan mase utk wat design ni.....dh lame aku janji tp x gak n belanje ko makan g...tq ajid....ko kawan yg x penah berkira ngn aku....syg ko....syam bp