Tuesday, May 18, 2010

DEGREE SHOW

pameran pelajar tahun akhir ijazah grafik uitm akan bermula khamis ini. pameran ini akan memaparkan lebih 90 tajuk yg berbagai rupa sama ada difahami, tidak difahami atau syok sendiri. anda semua dijemput utk dtg ke LIBRARY SHAH ALAM PPAS (dekat2 dgn maybank besar)
pada:
20-23 mei
pukul:
9pg-5ptg

sila take note bahawa exhibition ni dibuat di library awam so pukul 5ptg sharp lampu akan ditutup. harap faham.

*tarikh yg terpapar pada akhir TVC tiada kena mengena dgn tarikh exhibition kami.
*ini tvc yg aku buat utk final pojek uitm. tvc ni just 1 of minor things yg ade kat exhibition tu. fyi, ini exhibition grafik bkn performing arts. diharap anda tidak mengharapkan pertunjukan video secara optimum di pameran ini. walau bagaimanapun kami telah cuba lakukan yg terbaik.
*klu ahad jgn dtg belah ptg sgt sbb dah kemas2 nak angkut partition blk naik lori. sape dtg time tu blh la tlg angkat brg nek lori skali.

jgn lupa, pameran dibuat kat LIBRARY SHAH ALAM bkn kat fakulti.


tqvm!

5 comments:

PenagihAyamGoreng said...

ala...patut narrator tu intonasi dia lebih sedih...bunyi cam happy je obese...tp so far ad ni bagus, message sampai...

alkapon said...

orait tq bro! dah bncang td. jap lagi aku tukar VO.

Cik Norfa said...

aku pun setuju..narrator dia suara takde kick...

dan aku juga setuju...ads ni baguih..aku copy dan sebarkan leh tak? :)

alkapon said...

ahaa..sian narrator aku. dia sgt komited bila dimintak tlg. k mlm ni aku nak mintak tlg dia rekod sore blk. thanx 4 the komen nopa.

copy n sebarkan? sile la, tp camne?

alienbiru said...

Yeah..bro..tahniah atas kesedaran diri yg tinggi..hehe..lepas ni makan sushi je..