Friday, September 26, 2008

Selamat Hari Raya

*berita baik kpd mereka yg menghadapi masalah berat badan! saya berjaya mengurangkan berat badan saya sebanyak 12kg!! - disebabkan amalan pemakanan yg seimbang & kurang kolestrol sepanjang bulan ramadan ni




tapi saya tipu. oh dah nak raya, mintak maaf ye!


selamat hari raya aidilfitri kepada kawan2 yg beragama islam & kawan2 muslim lain yg masih mengamalkan cara hidup non-muslim. xlupa juga kepada mereka yg malu utk membuat kebaikan & bangga dgn arak & zina, yeah baybehh!! korang mmg rawk!!!! org muda mane boleh mati!! btl x?

kepada yg dah buat salah kat saya, dijemput utk mintak maaf selagi masih diberi peluang. sori klu saya ade buat salah atau mungkin kalau anda rasa saya buat salah wlupun sebenarnya anda yg salah (biaselah bugis, ckp nak betul je). kepada mereka yg pernah saya sakiti, yg terpandang, terpegang atau terberimaginasi tentang buah dada & punggung, saya mintak maaf, jgn btau mak ye! aler rilek ler. lelaki sejati la katakan, mstla kdg2 buat salah jugak kan?

kepada kwn2 terapat : sori geng, gua tau gua xde la buat salah sgt, cuma slalu bersiap lambat, berak pun lame, curik sabun & pencuci muka korg, byk order, curik air dlm peti ais, makan nak lebih, pnjam keta x isik minyak, suke isap rokok dlm keta, pakai kasut dlm rumah, sergah org kencing, janji pkl 2 tp pkl 5 baru tiba, suke tgk tetek, suke main brek2 bile bwk moto, suke tanggalkan seluar korg, slalu kunci korg dlm jamban, tiba2 je buat2 tido bila tiba kat plaza tol n stesen minyak
, suke misscall mak bapak korg & mcm2 lagi la. ha tu je salah gua. xde la teruk mane kan? ape pun sori n halalkan ye! peace brader!!

pantun :
buka seluar buka spender
selamat hari rayer!!

p/s : mungkin saya gagal menggembirakan perempuan jomblo sehingga saya terkeluar dari pautan di blognya. xpe, pautannye di sini masih saya kekalkan tanpa rasa tidak gembira. sila lah klik, blognya sgt bgs - saya ikhlas.

5 comments:

WhOSeNT said...

selamat ari raya jenggo...
maaf zahir batin dari sy
Jeff tangga...

Ladynoe said...

jimbet. aku ter la. bukan delete. cuma aritu aku set balik link link blog. Aku pun tak perasan blog nko aku tak masuk kan lagi dalam link list.

masuk kan dah 2 org tersinggong nih.

series ni. aku tengah construct balik blog aku. haih. paling kecewa add nuffnager tu hilang.

nuffnager tak sudi nak iklan kan kan blog aku lagi gamaknye.

Eireen Camelia said...

jujur mlampo entri ni.. naik segan baca... kih kih kih

errk, kenyang said...

pantun awak best...

Adt said...

ni la kwn aku ajid