Tuesday, December 23, 2008

3 Tahun Lepas

berikut adalah post yg saya tulis hampir 3 tahun lalu. saya xtau anda suke ke x. klu dah baca xpyh baca lagi. :

saya seorang yg cantik & pandai menyanyi. saya suke pink tapi saya seorang yg hipokrit. suke mengumpat dan bermuka2. suke berckp besar dpn bdk2. seorang yg seksi tetapi tidak suka melucah. banyak makan xbyk buat keje. tapi saya kurus. masa form 4 saya kurus. ayah saya seorang yg baik lebih2 lagi bile saya xde duit. mak saya suke bg saya makan. dulu saya ade seekor kucing, nama dia bisu. bisu tidak pndai bercakap & dia seekor gay. dia pernah kantul tgh bermukah dgn seekor kucing janda. saya rasa marah sbb mereka sama2 jantan. masa saya darjah 4 ayah kata saya pandai tp bile dah form 4 ayah kta saya bodoh. tp saya tau saya pandai. ketika belasan tahun saya sudah pandai mencuri buah kelapa jiran walaupun cikgu x ajar. tapi saya dah bertaubat. saya xcurik buah kelapa lagi tp saya curik2 tgk pompuan mandi. tapi saya dah bertaubat gak. saya menjadik org baik dgn cara berjoging & meluangkan masa di kafe siber. itu sebabnya saya malas nak pegi sekolah. ketika kanak2, cita2 saya ialah utk menjadi askar, pelukis, penyanyi, pelakon, kastam, polis, cikgu, arkitek, saintis, angkasawan, & juga perdana menteri. tetapi bila besar saya jadik sampah. saya tidak menyalahkan diri sendiri tetapi saya menyalahkan cikgu. cikgu pernah menampar saya di depan awek2 ketika saya form 5. terima kasih cikgu, kerana penampar cikgu tu lah kini badan saya jadik sedikit gemuk. tapi masih kacak. sehingga kini saya teringin sgt berjumpa cikgu tersebut & tampar muke dia balik. saya suke tgk pompuan, pegang pun suke. terlebih dahulu ingin saya mohon maaf kepada pompuan2 kat dunia ni sbb amat sukar bagi saya utk tidak melihat buah dada pompuan bila berbual sbb sy tau mereka pun memandang buah dada saya ketika berbual & yg plg penting, saya sedia memaafkan mereka dgn cara membalas pandangan ke arah buah dada mereka. eh ape gua bebual nih??? apepun persepsi anda tentang saya, saya xkisah. saya nak tido ni. boleh diam x?

_____

ok, sekarang anda benci saya x?


10 comments:

semut kecil said...

aku suka la dgn ego ko... ko mmg jantan sejati la wei... congrats... hahahaha =)

dey, bila mau lepak??? aku rindu keegoan ko... =p

Eireen Camelia said...

entri menakutkan. sumpah.

alkapon said...

oik semut : aku rindu nak selak kain kau. klu kau dtg sek7 khabar2kan la. hulamak! nak g jakarta?? apsal sume org nak g jakarta taun 2009 ni? blikan aku gudang garam & kondom perisa tenggiling ya pak

eireen : padan muke sape suroh jdk penakut?

SyrupusSimplex said...

haha..kelaka ada la..

yaya said...

euwww!!bencinya..hahhahh..

PriNc3sS said...

nicE bLog!
http://onetime-capital.blogspot.com

:) sms mE.

stu_comot said...

hahaha..bikin gwe gelak aje..nakal gile!!!

jojo said...

alkapon sudi sudi la lawat blog aku ni
:D

FlipFlop said...

passsion yang same..
buah dada..
cume motif yang berbeza..

Fyka said...

manggis berkata: wehh..kucing aku byk yg gay. tp aku biakan je die ngorat n golek2kt dpn jantan laen sbb mcm comel je..wahahahaha