Saturday, January 31, 2009

Sigur Rós




percaya x? saya xpnh bosan dgn lagu ni & dgr setiap hari sejak 2003

percaya x? saya hanya tau penyanyinya lelaki pd tahun 2006

percaya x? saya xblh tido mlm klu xdgr lagu2 diorg sejak 2007



saya nak buat tattoo bertulis jonsi! i love u!!





kat muka kawan saya

6 comments:

Siti NurJ3nab said...

knpa kau masuk blog aku ha???

diktator hatiku said...

gila kan diorg nih..paling best tgk dvd heima...

mr. hafis said...

aku suka tengok dia guna cello bow.
ambient sound dia smart.

D E M O N said...

pecayeeee..aku pecaye sangattttt..asal dtg keje je lagu tula yg aku dengar sampai berdarah telingeeee...aku memang percaye! tp sekarang telinge aku sudah tidak berdarah lagi..ha ha ha ha ha

Ladynoe™ said...

dan lagu ni la aku buat jadi soundtrack website final project aku. gila geng.

nyebok je.

Gooseberry//Yo said...

haha sigur ros.. bes yea? my bro donlot lagu2 dia..might give it a try..hoho.besnya balik umahh!