Sunday, October 26, 2008

Wani Cute

alkapon
wani yg cute

2 hari lps saya ikut kari, adib, botak & dura pegi fotoshoot & berkenalan dgn seorg awek cute yg juga talent diorg bernama wani. wani sgt cute. klu dia telanjang mst lagi cute kan? nasib baik xtelanjang.

photoshop. kerja selama 7 1/2 jam. saya lebih bermood utk mendesign drp makan atau lepak mlm ini. malas nak ckp byk, saya letih. gudnite wani!


14 comments:

Ladynoe said...

eley. kalau aku kurus, aku lagik cute.

Anonymous said...

style macam paan tapi menggunakan kombinasi kaler yang striking dan gelap. kira macam paan tu versi angel, ni versi devil.

alkapon said...

eleee...anonymous konon.. kau vandal kan?

Dayu said...

wow!!!
ni dah profesional namanya
kita yg amatur ni kagum je lah
nak buat gitu, entah bila jadik..

shagrasyiid said...

da lama aku tak puji ko. Lawo la.. (budak ni suk mana...)

norfa08 said...

mengom menatag ape ko cipta cantik sangat...aku menjadi kagum dengan rekaan2 ko ni...tak dapat nk bagi anugerah pape kt ko..cukuplah sekadar pujian yang aku rasa..ko memang hebat.. =)

~mademoiselle hana~ said...

cantik!color cantik...huu.

Haikal Hanin said...

wahahahah..lawaknyer ayat anda..

The Spiral Eyes said...

sila ikut blog saya dan jadi follower.tima kaseey

suzy D said...

wani mmg comel & cantik...tap ble la nk nampak wani di alam maya kan??
asek2 secare live je

Anonymous said...

lu suke wanie kan jenggo..

alkapon said...

eleh anonymous ye?? kau kari kan? nopon kau 0142689807 kan?? aku nampak kau komen ni dr belakang. murghkahkahkah

Anonymous said...

ehehe..ko mmg..jgn la bg no hp aku kalau mrh pon.. rilek le jenggo..

dhuka said...

aku komen lg,
ahahah..kem salam wanie.eheh