Tuesday, November 25, 2008

Program Anak Angkat

post kali ni agak kurang bermoral & hampir tiada hala tuju. sila baca klu sudi & maki klu sudi jgk.

tension dgn rutin harian? saya pun.
saya sedang dalam program anak angkat di sri kembangan. terima kasih che an kerana sudi menjadi bapak angkat saya (semoga kau xhalau aku). dah masuk hari ke5 saya di sini. wlupun tv rosak, duit xbyk, transport xde, hp kena barred, xbyk awek, kwn xde - cuma ade che an, tu pun dia pg keje, kedai jauh, beruk kambing beruang semua xde, ape pun xde.

sri kembangan (SK) adalah sebuah bandar terletak berhampiran serdang. saya menumpang di sini, xbayar ape pun. cuma belikan ubat gigi, kacang & kopi tp saya dah habiskan megi, sabun mandi, 3in1, beras, telur & juga jem tanpatuan di dlm peti ais.

saya pun xtau kenapa saya ke sini sedangkan saya ada rmh sewa di shah alam. di sana ada teman, transport & semua keperluan harian saya. saya mencari sesuatu yg unknown. saya tidak tahu sehinggalah saya laluinya sendiri.

bila tv rosak - xpe, klu ade pun saya xkan bukak.
bila duit xbyk - xpe, tba2 saya pandai masak. ape2 je la asalkan kenyang.
bila transport xde - xpe, saya jln kaki wlupun xtau nak ke mana. boleh kurus
bila hp kena barred - ha yg ni boring, tp xpe, klu ade pun bknnye ade skandal nak bersms.
bila xbyk awek - boring
bila kwn xde - xseronok, tp xpe, lps ni blh saya berkenal2an dgn pak guard
bila kedai jauh - xpe, duit pun xde, ape ade hal?


terima kasih kpd kwn2 yg sudi dtg, yg ckp nak dtg tp xdtg tu suck my kon la lu mat!! tp xpe, gua paham msg2 bz. tp suck my kon gak la!! murghkahkah!! apepun, terima kasih kepada semua yg terlibat dlm program anak angkat ni.

saya ambil peluang utk tinggal di sini sbg 1 cabaran. & saya temui sesuatu yg agak lama saya tidak jumpa.


ya, saya temui sesuatu




~~ KETENANGAN ~~



dah lama xrasa tenang sebegini. serius xtipu.


lepas ni saya nak basuh baju


...


...


...


lepas tu nak jilat dinding


...


...


lepas tu makan ular


...


hoh! tenangnya!!





p/s : sebenarnya bkn program anak angkat. cuma guna konsep sama.

(haihh..ade org tu ckp nak dtg merantau sama. penat je gua carik mcm2 cara nak dptkan transport utk amek dia. bila dah dpt, dia g ikut mmber dia g check gigi pulak. xpela, jmp sem dpn. gua dah tawar hati)

18 comments:

vandal said...

ye la..che ann la yang terbaik..aku ni suck my kon. walaupun keje besepah sampai nak termuntah, tapi aku ade gak mencuri masa nak baca blog ko.

pyanluigi said...

che an mmg yg terbaik la dzul,
eheh..ko ni dzul..
xpe jid mlm ni klau ade masa aku singgah sana.insyaallah..

p/s:lepak je la jid sk,snang sket aku nk men game ngan tgk cter butterfl effect 2,ehheh..

shurgaku said...

heheh.:)

Eireen Camelia said...

main la saidina ke sahibba ke. menguji minda tau. tak elok jilat dinding. kotor kotor...

alienbiru said...

hehe..aku drg mcm keluhan je..hehe.. apa2 pon aku respek ko sbb berjiwa adventure! mcm program ko nak buat tu.. 'How far can u survive'! hehe..

a said...

gua tak baca pon blog lu ni tapi saje nak ckp banok gemok banyak lemak..
sekian

alkapon said...

vandal : ele vandal. tiba2 terasa. kan smlm kau dtg? xmalu!

weih mlm ni dah free kan? ha ape lagi? dtg sini!!
________

Eireen Camelia : mane la nak cekau saidina/sahibba tu. lgpun gile ke ape nak main sorg2
________

lain2 : tq geng! gua tgh carik sponsor ni. sape mau sponsor??? best tau!

Ladynoe said...

terima kasih kpd kwn2 yg sudi dtg, yg ckp nak dtg tp xdtg tu suck my kon la lu mat!! tp xpe, gua paham msg2 bz. tp suck my kon gak la!! murghkahkah!!

ajid ajid...kau ni..aku kan dah nak kawen. macam mana nak sak yo kon.

haishhhhh..takde option ka? sak mende len takde?

alkapon said...

xde option lain la noe, sori. ape ade hal? sak je la

Ayyman Rahim. said...

Saya tinggal di Seri Kembangan. Haha

alkapon said...

ooh! kita berjiran la ni!

Anonymous said...

aku ajak dating tak mau

alkapon said...

ok jom anonymous. tp apsal nama kau anonymous?

MinTy said...

haha lucu lee...
tergelak2 smbil guling membace...

david santos said...

Nice week for Malasian people!!!

opaq said...

hahaha..tetiba kuar david santos...

skrg aku paham apa itu program anak angkat ko...

aku jauh la...
takkan nak suck kon ko kot...
kesian la kat aku..

alkapon said...

tu la aku agak pelik gak. dia paham bm ke?? helo? helo mr david? r u real?

NedDy said...

Lorr igt tul la td prog anak angkat, beria jerk neddy baca sampai abess..huks huks..