Monday, June 23, 2008

Hye Kamoo!

sejak akhir2 ni saya sangat sibuk & tidak sempat menulis blog. banyak lagi perkara perlu dibuat. tapi setelah membaca profile seorang gadis yg mungkin belum cukup matang & sedang mencari identiti membuatkan saya terpanggil utk menulis entri ini.

"sayer seorunk yg periang & pemalue. ader kawan kater sayer nie santek & agak giler2. aper pendapat kamoo? kalao kamoo nuck b'kawan ngan sayer boley ajer tapie jgn harap sayer nuck bagie nopon sayer. sayer dah buhsan ngan owrunk cam kamoo, blom knal sangat dah mintuck nopon & nuck kenal sayer sebab ke-santik-an sayer bkan dirie sayer yg sebenar..."


adik2 yg dikasihi. tlglah sedar, ayat seperti ini sangatlah mcm hamlau.

memang saya tidak perlu peduli sebenarnya dgn individu sebegini. lama2 mereka akan sedar betapa bangangnya mereka. tapi apa salahnya kalau saya cepatkan sedikit kesedaran mereka kan?



owhkeylah! sayer nuck pegi minoom ngan kuhwan2. buhbye!

23 comments:

KalaAku Menulis said...

Haha..

Aku sgt setuju!
Aku penah gak tpike nk tulis psl trend bdk2 skg mengaplikasikan bhs2ngarut cmni. Sumpah aku pangkah!Aku tatau hamlau tu apa,tp entry ringkas engkau ni ble kira rep isi hati aku jgk la.

*p/s:aku pon org Melayu ;)

Aku Insan Biasa said...

ermm.. bdk yg tulih tu.. berangan canteekkk... kononye.. huh! pastu ejaan mcm tu.. buat aku sgt sakit hati!! xde bhse yg elok ke?!!

aku hrap2 diorng ni sedo la.. perkataan mcm tu sgt2 menggelikan..

tanpanama said...

huhu. pukulan lg. akoo ske blog nie. mmberi akoo idea utk trus menulis.

Kulat Hidup said...

bagusla kau prihatin.. aku dah lama perasan cuma malas nak membebel pasal mereka.. bukan aku nak kata kau suka membebel, ok.?

jowm sahye buhlanjew mahkan.? hahaa..

shagrasyiid said...

mewmang bahnganggg

John Taring!!! said...

biorlah jid amet spotrim setelkan benda nih..ko call je dia..hahaha..dia blum knal amet spotrim siapa?..hahahha

alkapon said...

hahah! beb jgn panggil nama wa beb! nama wa kan jenggo lu lupe ke?? gua bantai baru lu tau!

alkapon said...

oowh?? kulat hidup mao blunjer sayer muhkan? whouw! nuck! nuck!!

Kulat Hidup said...

hahaa..
akew blanjew kau dalam mimpi ajela.. hahaa..

jomblo said...

pergh...awal awal bikin blog dah rama i orang komen? gilak aaaahhhh...

ajid, sorry la aku lama tak online. kamoo sehat? akoo jada muck akoo kat hospithal.

senang senang mecet la. mecet jangan tak mecet. mecet sampai jari melecet tau.

CikAjun said...

hahahha.
kamu buat saye tergelak2.
maybe dorang memang dilahirkan pelat percakapannya kot?? =p

nina said...

tu kerana lidah pendek atau terlalu panjang??

hurm..

thanks ya mendoakan babah..

Eireen Camelia said...

ishh.. kan MANJAAA klu ckp camtu.. eyy tak baek taWW.. ktew slaloo ckp dgn boyfWEN ktew mcm tew... jaat nyee awaak niw..




-___-" JAHANAM, tau tak?

aRmaDa UnGu said...

anak melayu...makan belacan tp mengaplikasi keju....
sian dorg... aku harap dorg cepat sedar gan keDUNGUan dorg..
oh, celuparnye aku!

WhOSeNT™ said...

diorang nie mahluk asing kot...
xpun raksase yg mnyamar jd gadis2..
mgkn juga x geti mnaip...ahaha..

klu diorng terer "cube try test"
dlm perbualan harian diorng...

pemalue ke, santek ke,
kamoo mmg nuck mintuck
kakikudibibirmu...ahahah

p/s : dlu aku penah dpt surat warning dr gadis sekolah di SIGS....kndgn
surat tu sperti berikut seingat aku laa...

"namer jerk plajar YPJ tp xder adap langsong...x matang...
korang kantoikn aku kat cikgu pasal x trun asembly...x psl2 aku kene lecture pnjng...ini semue
sebab korang...bla..bla..bla13"


(aku x thn dgn prengan trahir nie)

"okeylah korang...klu sy salah dan silap serta tkasar bhase maafkn la eh...nie no phone umh sy 07-XXXXXXX...bye...

(nie surat warning ke surat mgatal...aniway...
"gadis2" kat situ mmg lawo2...ehehehe...)

Hiddsta. said...

huh, aku benci budak2 yg kalau mengeja mcm ni. paling aku geli kalau buat ayat mengada dgn bf ke gf dia.

contoh : shayang ni tomei nye. rasa nak ium2 je pipi diew.

kamon la. geli dan jelek tau dak?

p/s : lagu kau best :)

suZy said...

yuppp...aku pon menyampah+meluat sampai wat aku rase nk muntah...heyyy mmg tak bleh blah...sebenarnye mmg tak comel kalaw wat perangai camtu...

alkapon said...

eleh suzyD ni poyo je lebih. kaw pown mecet bwal lebey kurunk camtue guck kan?

WhOSeNT™ said...

kau pun la JENGGO....
ko msj aku lebey kurunk camtue guck kan? ehehehe....

farhanna said...

seperti garguck yunk teh rye nuck cha cup. bodoh la!

T h e K i t C s H w a Y said...

kalau ade taek kat sebelah, sapukan saja ke muka de.
Sungguhlah menjengkelkan.

its all about me ; nadya :) said...

macam haram ituw budduck.
hahahaha !
*adehhh,tergeliat lidah i ,nyahh !
muahahaha.

CtmuniRahZainalAbidin said...

i came across you blog from a post kat FB.. i swear to God sape yang menggunakan bahasa bahasa cem tu, memang kena maki kaw kaw punya dengan aku... even adik aku sendiri pon aku tak galakkan gunakan bahasa dan ejaan macam haram ni..

yang heran lelaki pon sama naik..
wtf??

konek dah hilang kah???

tenage boys sekarang sume dah jadi pussy...